flink aanbieding 2022
Boodschappen thuisbezorgen » Aanbiedingen

Aanbiedingen Flitsbezorgers

Wil jij extra voordelig een eerste bestelling bij een flitsbezorger plaatsen? Alle aanbieders van de snelle supermarkt bezorgservices werken met aantrekkelijke kortingscodes. Deze zijn voornamelijk bedoeld voor nieuwe klanten, maar er zijn ook aanbiedingen voor bestaande klanten. Doorgaans zijn er actiecodes beschikbaar die €10 of €20 korting geven op een eerste bestelling (vanaf een minimaal bestelbedrag). Ook zijn er vouchers die 20% of 50% korting geven op de gehele orderwaarde. De acties wisselen wekelijks. Wij verzamelen op deze pagina de actuele en geldige flitsbezorger kortingscodes. In de tabel hieronder vind je alle bestelinformatie die je nodig hebt.

Bezorgservice Levertijd Min. Bestelbedrag Bezorgkosten Bestellen
flink v.a. 15 minuten €1,00 €1,80 Bestellen
jumbo Volgende dag €50 v.a. €6,00 Bestellen
albert heijn Volgende dag €50 v.a. €4,95 Bestellen
plus Volgende dag
PLUS Express 2 uur
€25 v.a. €6,00 Bestellen

Kortingscodes in juli 2024

Elke maand komen er nieuwe acties en promocodes in omloop. Het activeren van zo’n code is heel eenvoudig. Ten eerste dien je altijd de app te downloaden van de desbetreffende flits-bezorgservice. Vervolgens maak je een account aan en kun je een eerste bestelling met voordeel plaatsen. Dit doe je door verschillende boodschappen in je winkelmandje te plaatsen. Vervolgens kun je tijdens het afrekenen en actiecode invoeren. Kopier de promocode die je wilt gebruikten en de prijs wordt automatisch aangepast naar een nieuwe actietarief. Het is niet mogelijk om verschillende codes tegelijkertijd te gebruiken.

Meer weten over jouw acties bij jouw favoriete Flitsbezorger?
Op Snellersupers.nl bieden wij per Flitsbezorger een uitgebreid overzicht met kortingsacties en aanbiedingen. Wij bieden een overzicht met actuele aanbiedingen en leggen daarbij ook uit hoe het verzilveren van de korting werkt. Kies hieronder jouw favoriete snelle supermarkt voor meer informatie

Waarom bieden flitsbezorgers korting aan?

Het hele concept van boodschappen binnen 10 minuten bezorgen is in Nederland nog vrij nieuw. In andere landen wordt dit op grotere schaal al meer gedaan. Om Nederlanders kennis te maken met deze razendsnelle boodschappen bezorgers worden kortingen aangeboden op de eerste levering. Zo wordt de drempel verlaagd om deze snelle bezorgservice uit te proberen. Het wordt dus extra aantrekkelijk doordat de prijs van de eerste levering flink voordeliger is wanneer een kortingscode wordt toegepast. Soms krijg je wel €10 of €20 korting als nieuwe klant.

Zijn de prijzen van snelle boodschappen bezorgservices duurder dan de supermarkt?

Doorgaans niet. Over het algemeen blijkt uit ons eigen onderzoek dat de prijzen van de losse boodschappen in lijn liggen met de reguliere prijzen van Albert Heijn, Jumbo, Plus en Coop. Bij de folder-aanbiedingen van de normale supermarkten liggen deze prijzen natuurlijk wat lager. Het is dus niet zo dat je veel duurder uit bent wanneer je gebruik maakt van de snelle bezorgservice (los van de bezorgkosten).

Op welke boodschappen gelden deze actiecodes?

Er wordt doorgaans geen onderscheid gemaakt welke boodschappen wel of niet meedoen met de actie. Het kortingspercentage wordt toegepast op de totale order (bestelbedrag) en niet op losse boodschappen / artikelen / ingrediënten. Elk product uit de flits-supermarkten doet dus mee. Stel je bestelt voor totaal €23,50 aan boodschappen en hebt een promotie van €10. Dan betaal je netto dus slechts €13,50 voor deze levering (excl. bezorgkosten).