flink aanbieding 2022
Boodschappen thuisbezorgen » Plus
logo-plus-bezorgservice

PLUS bezorgservice

Een van de grootste familiebedrijven van Nederland is PLUS. Deze supermarktketen is sinds 2021/2022 gefuseerd met COOP. De komende jaren zal het laten bezorgen van boodschappen door PLUS veel aantrekkelijker worden. Anders dan andere grote supermarkten worden bestellingen door de lokale winkels uitgeleverd. Heel persoonlijk dus. Met de PLUS Express service kun jij de boodschappen binnen 2 uur thuisbezorgd krijgen. De reguliere service kan enkele dagen duren (in geval van drukte & weekend). Op deze pagina kun jij meer informatie vinden over de PLUS bezorging.

Boodschappenservice PLUS Express

Snel boodschappen laten bezorgen door PLUS wordt door steeds meer mensen gedaan. Via plus.nl kun je met je eigen account heel snel en eenvoudig een online bestelling plaatsen. De producten worden verzameld door het PLUS filiaal bij jou in de buurt. Dat maakt deze supermarkt wel uniek (veel anderen werken met centrale distributiecentrums). Met de grootste zorg en aandacht worden verse producten geselecteerd en ingepakt. De reguliere koeriers leveren de order aan huis met eigen bezorgbussen (deels elektrisch). Wanneer je vandaag bestelt kun je vaak de volgende dag als een moment inplannen voor het afleveren van de artikelen. Kun je niet wachten? Kies dan voor PLUS Express snelle bezorging.

Binnen 2 uur op jouw adres (aan huis)

Als jij jouw bestelling voor 16:00 uur hebt geplaatst kun je in veel gevallen kiezen voor de speciale “Express” bezorgblokken. Deze momenten zijn beperkt beschikbaar. Je betaald een kleine toeslag van €2,50 op de normale bezorgkosten. Eventueel kan je ook zelf naar de lokale supermarkt gaan om de bestelling bij het Pick-Up-Point af te halen. Hierdoor bespaar jij zelf heel veel tijd. Je loopt niet het risico dat producten zijn uitverkocht, profiteert van de lage supermarktprijzen en hoeft niet meer langs de kassa (vooraf afrekenen).


Kan ik als zakelijke klant ook bestellen?

Ja, dat is zeker mogelijk. In de grote steden maken veel kantoren en andere werkplekken als gebruik van de boodschappendiensten van PLUS. Ideaal voor bijvoorbeeld het ontbijt, lunch of overwerk-maaltijden. Maar ook snacks en drinken voor tussendoor en tijdens de vrijdagmiddag borrel. Door de producten eens per week te laten leveren hoeft het personeel zelf geen inkopen te doen. Alles handig op 1 factuur voor de administratie en achteraf betalen op rekening is mogelijk.

Wat zijn de kosten voor het laten bezorgen van boodschappen door PLUS?

Normaal rekent de PLUS €6 bezorgkosten voor een bestelling. Wanneer je kiest voor extra snelle levering komt daar nog een toeslag van €2,50 overheen (totaal dus €8,50 leveringskosten). Kies je voor afhalen in de supermarkt? Dan betaal je standaard €2,50 toeslag (+ eventueel €2,50 voor de Express dienst als je wilt dat alles binnen 2 uur klaarstaat).