flink aanbieding 2022
Boodschappen thuisbezorgen » Over Ons

Over Ons

De markt van boodschappen bezorgen is volop in ontwikkeling. Naast de reguliere supermarkten zoals Picnic, Albert Heijn, Jumbo, Coop, Plus en Hoogvliet komen er steeds meer nieuwe initiatieven bij. Denk bijvoorbeeld aan maaltijdboxen die het overbodig maken om zelf nog naar de supermarkt te gaan om inkopen te doen. Of verswinkels en boerderijwinkels die op kleine (lokaal en regionaal) schaal aan huis bezorgen. Sinds 2021 mogen we aan dat rijtje in Nederland ook flitsbezorgers toevoegen. Er komen steeds meer bedrijven met een snelle boodschappenservice. Op snellesupers.nl verzamelen, vergelijken en boordelen we deze flitsbezorgservices en delen we kortingscodes en aanbiedingen.

Wie zijn wij?

Sinds 2021 is snellesupers.nl online met een overzicht van landelijk opererende flitsbezorgers. Het portaal wordt ontwikkeld en onderhouden door een enthousiast team van food-experts en marketeers met een voorliefde voor innovatie. Wij volgen de foodmarkt op de voet en ontwikkelen internet-concepten die consumenten helpen keuzes te maken uit de verschillende soorten snelle online boodschappen & supermarkt diensten. Lijkt het je leuk een bijdrage te leveren aan onze organisatie? Neem dan contact met ons op en informeer naar de vacatures of stuur een open sollicitatie in. Op dit moment zoeken we gastbloggers!

Wat doen wij?

Op snellesupers.nl vergelijken we flitsbezorgers op verschillende aspecten. Denk aan service, kwaliteit, prijzen, aanbod en bestelgemak. Wij plaatsen regelmatig zelf testbestellingen om te ervaren of de flitsbezorgservice aan de wensen van de klant voldoet. Naast informatie bieden we ook een overzicht met werkende kortingscodes en actiecodes voor nieuwe klanten en bestaande klanten. Op die manier proberen we Nederland op een voordelige manier kennis te laten maken met deze nieuwe snelle supermarkten.

Contactgegevens & Vestigingsadres

Op dit moment zijn per mail beschikbaar voor contact. Vanuit ons kantoor in Zwolle beantwoorden we alle vragen omtrent snellesupers.nl. Wil je ons documentatie opsturen? Gebruik dan onderstaande adresgegevens.

Snellesupers.nl
Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle
Info@snellesupers.nl