flink aanbieding 2022
Boodschappen thuisbezorgen » Jumbo
logo-jumbo-bezorgservice

Jumbo bezorgservice

Winkel jij al regelmatig in de supermarkten van Jumbo? Deze leverancier van boodschappen is de nummer 2 van Nederland. Met honderden filialen is er altijd wel een winkel in de buurt. Maar tegenwoordig laat je met hetzelfde gemakt de boodschappen thuisbezorgen door Jumbo. Eventueel kun je ze ook laten leveren bij een pick-up-point. Je zult er wel even op moeten wachten want een bestelling wordt niet dezelfde dag al uitgeleverd. Op deze pagina kun jij alles lezen over het laten bezorgen van boodschappen door Jumbo.

Boodschappen laten bezorgen door Jumbo

Wie kent de reclames met de bezorgbusjes van Jumbo niet? Een vrolijke bezorger komt thuis langs met kratten vol boodschappen. Via jumbo.com kun je heel eenvoudig je winkelmandje vullen en afrekenen. Het wordt je erg makkelijk gemaakt. Met je eigen online account profiteer je ook nog eens van heel veel voordeel. Zo zijn er bij deze supermarkt altijd jaaraanbiedingen: producten die het hele jaar laag geprijsd zijn. Daarnaast zijn er natuurlijk de folder-aanbiedingen en speciale actieproducten die zorgen voor “gratis thuisbezorgen”.

  • Gratis bezorging of afhalen bij actieproducten.
  • Grootste assortiment voor de laagste prijs.
  • Vers is ook écht vers (kwaliteitsgarantie).
  • Honderden winkels en afhaallocaties.
  • Aantrekkelijke spaarprogramma’s.

Boodschappenservice aan huis

Het gemak van het snel laten bezorgen van boodschappen is enorm. Bij de Jumbo bezorgservice kun je dagelijks terecht van 07:00 tot 22:00 uur. Zowel op thuisadressen als werkadressen (zakelijk). Je moet daarvoor wel vroegtijdig je bestelling doorgeven. Als je vandaag besteld, kunnen jouw supermarktproducten vaak de volgende dag al worden geleverd of afgehaald. Daarvoor kun je zelf een tijdvak kiezen. Bijvoorbeeld tussen 10 uur en 12 uur of tussen 6 en 8 in de avond. Afhankelijk van jouw adres en de drukte zijn er veel of weinig opties beschikbaar. De prijs van het snel laten leveren van boodschappen door Jumbo varieert ook per bezorgmoment.


Hoe snel worden boodschappen thuisbezorgd?

Helaas kun je op dit moment bij deze supermarkt niet kiezen voor flitsbezorging. Dat betekent niet dat er geen snelle leveringen mogelijk zijn. Wanneer jij elke week je vaste boodschappen besteld kun je gewoon een vaste dag en tijdstip kiezen. Je kunt dan elke dag nieuwe boodschappen toevoegen aan de bestellijst. Deze worden vervolgens automatisch op het afgesproken moment geleverd.

Op welke manier wordt er geleverd?

Op dit moment kan je kiezen voor het afhalen van je bestelling bij een pick-up-point of het laten leveren van de order op locatie. Dit gebeurd met speciale bestelwagens van jumbo. Er wordt op dit moment nog geen gebruik gemaakt van fietsen, scooters of andere elektrische voertuigen. Wel kijkt Jumbo ook naar het verduurzamen van het wagenpark.

Wat kan ik allemaal laten brengen aan huis?

Het assortiment van Jumbo is erg groot. Werkelijk alles kun je aan huis laten komen. Zowel dranken (alcohol en non-alcohol), zuivelproducten (kaas, melk, yoghurt, eieren), snacks (chips, koekjes, nootjes) maar ook huishoudelijke producten en verzorgingsartikelen. Uiteraard mogen ook verse producten zoals groente en fruit niet ontbreken. Er wordt altijd gekeken naar de kwaliteit van en versheid van fruit en groente voordat het wordt ingepakt.