Boodschappen thuisbezorgen » Maassluis

Snel boodschappen bezorgen Maassluis

Sta je in de keuken en realiseer je je plots dat je de olijfolie niet hebt gekocht? Krijg je vrienden op bezoek, maar is je voorraadkast leeg? De snelle boodschappenservice Maassluis is dan wat je zoekt. De snel opkomende flitsbezorgers bezorgen boodschappen als groente, fruit, snacks en dranken supersnel aan huis. Middels snellesupers.nl check je alle benodigde info over deze snelle boodschappenservices. Eveneens bieden wij aanvullende info over de actieve flitsbezorgers in Maassluis.

Waarom is flitsbezorging zo praktisch?

 • Binnen no-time jouw boodschappen thuisbezorgd
 • Er wordt geleverd van ’s morgens tot ’s avonds laat
 • Een groot assortiment met veel productcategorieën
 • Bezorgkosten van minder dan €2
 • In de App zie je precies hoe laat de rider bij jou thuis is

snelle-boodschappen-maassluis

Flitsbezorgers: boodschappen bezorgservice in Maassluis vergelijken

In de Nederlandse steden zie je steeds meer flitsbezorgers rondfietsen. Bekende boodschappenservices zijn Getir, Flink, Zapp en Gorillas. Leveranciers zoals Uber Eats, Deliveroo, Picnic en Thuisbezorgd.nl bezorgen ook steeds sneller aan huis. Ze zijn een belangrijke concurrent voor supermarkten als Lidl, Jumbo, PLUS, COOP, Aldi. Jij bent natuurlijk nieuwsgierig welke snelle supermarkt bezorgservices in Maassluis bezorgen. In de onderstaande tabel bekijk je de beschikbare bezorgdiensten. We laten zien uit welke flitskoeriers je kunt kiezen en hoe het zit met minimum bestelwaarde en bezorgkosten. Het gaat allemaal heel erg snel. Het is ons doel om alle informatie accuraat aan te bieden. Wil jij iets corrigeren? Informeer dan onze klantenservice. Via onze site vergelijk je ook snelle supers in Vlaardingen en bijvoorbeeld Schiedam.

FlitsbezorgerBezorging in Maassluis?BezorgtijdBezorgkostenMin. bestelbedrag
GorillasNee10 minuten€1,80€0
FlinkNee10 minuten€1,80€1,00
GetirNee10 minuten€1,80€10,00
ZappNee20 minuten€1,80€0
Tabel met flitsbezorgers die bezorgen in Maassluis in oktober 2021

Boodschappen binnen 10 minuten thuisbezorgd: informatie over de bezorgservices

Ben je niet in de gelegenheid om zelf naar de supermarkt te fietsen? De sla vergeten? Of spontaan een filmavondje? Boodschappen binnen 10 minuten laten bezorgen in Maassluis is uniek! Steeds meer Nederlanders zien het gemak ervan in. Er zijn allerlei verschillende aanbieders. In het stukje hieronder bieden wij aanvullende info over de verschillende 10-minuten-bezorgers. Lees eventueel ook verder over: Zapp bezorgservice.

logo gorillas bezorgservice

Gorillas: binnen 10 minuten bezorgd

Gorillas groeit razendsnel in Nederland. Via de gebruiksvriendelijke App kun je heel veel artikelen inkopen voor schappelijke prijzen. Snelle fietsbezorgers leveren al binnen 10 minuten.

 • Openingstijden: 08:00 tot 23:00
 • Duizenden producten op voorraad
 • Live jouw rider volgen
 • Gorillas Maassluis is nog geen actief levergebied

logo flink bezorgservice

Flink: Groot aanbod met lokale focus

Flink is een flitsend snelle bezorgdienstmet een overzichtelijk bestelproces. In de App vind je veel versproducten uit de buurt. Het werkt snel, veilig en 100% contactloos.

 • Openingstijden: 08:00 tot 00:00
 • 100% contactloos
 • Altijd scherpe aanbiedingen.
 • Flink Maassluis behoort nog niet tot het bezorggebied

logo getir bezorgservice

Getir: Lekker veel aanbiedingen

Getir is begonnen in Turkije, maar levert nu ook in Nederland. Via de App bekijk je razendsnel alle kortingsacties en aanbiedingen. In de App vind je ook huishoudelijke producten als shampoo en opladers.

 • Openingstijden: 08:00 tot 00:00
 • Elke dag een scherpe dagdeal
 • Volg live de koerier
 • Getir heeft nog geen service in Maassluis

logo zapp bezorgservice

Zapp: de meest ruime bezorgtijden

Zapp bezorgt dag en nacht binnen 20 minuten. Ruim aanbod met groente, fruit, ijsGeleverd door de dichtstbijzijnde Hub.

 • Openingstijden: 24 uur per dag
 • Bezorgers werken in vaste dienst
 • Heel eenvoudige bestelmodule
 • Zapp biedt nog heen diensten aan in Maassluis

De boodschappen binnen 10 minuten in huis?

Vergelijk snelle boodschappen bezorgdiensten in Maassluis en selecteer de korting voor nieuwe klanten!

Hoe werkt de snelle boodschappenservice?

Binnen 10 minuten boodschappen laten bezorgen in Maassluis? In het 5-stappenplan leggen we exact uit hoe je dit doet.

Benodigde tijd: 10 minuten.

Dagelijkse boodschappen snel bezorgd in Maassluis

 1. Kies een beschikbare flitsbezorger

  Check de tabel met de snelle supermarkten die hier bezorgen. Selecteer een van de supers en download de App op je mobiele telefoon.

 2. Bepaal het adres voor bezorging

  Geef een bezorgadres op. Dit kan zijn een thuisadres, werkplek of een natuurgebied. Je krijgt direct te zien of de gekozen locatie binnen het bezorggebied in Maassluis past.

 3. Producten selecteren

  Selecteer alle benodigde boodschappen. Je kunt kiezen uit om en nabij de 1000 artikelen van alle bekende A-merken zoals Iglo en Spa. Let op: sommige bezorgers werken met een minimum bestelbedrag.

 4. Kopen en de betaling doen

  Je kunt snel en veilig betalen met Creditcard, Apple Pay, Paypal of iDeal. Betaling gaat altijd contactloos vooraf. Indien gewenst kan je de bezorger een fooi geven.

 5. Bezorger volgen

  In de App zie je jouw bezorger real-time door de stad rijden. Zo houd je in de gaten hoe laat de koerier voor de deur staat.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn flitsbezorgers?

Een flitsbezorger is een supermarkt die zeer snel verse boodschappen bij je thuis levert. Middels een gebruiksvriendelijke App bestel je meer dan 1.000 producten zoals zuivelproducten, fruit, brood, maaltijden. Meestal al binnen 10 minuten thuisbezorgd.

Hoe kan ik mijn bestelling zo snel in huis hebben?

Vanuit speciale magazijnen rondom de stad worden de bestelde producten klaargezet. Een biker bezorgt met een e-bike of e-scooter de boodschappen binnen 10 minuten aan huis.

Wat kost het?

De prijzen van de boodschappen liggen in lijn met de lokale supermarkt. De gemiddelde bezorgkosten bedragen +/- €1,80 (fietskoerier). Het drempelbedrag verschilt per leverancier en ligt tussen de €0,00 tot €15,00. Opmerking: je hebt minder goedkope huismerken vergeleken met een supermarkt.

Welke snelle bezorgdiensten zijn er in Maassluis?

In Maassluis zijn er nog geen 10-minuten-bezorgdiensten actief. Als alternatief kan je kiezen voor de Albert Heijn, Jumbo of Picnic.

Bezorgt Gorillas in Maassluis?

Nee, Gorillas bezorgt nog niet in Maassluis. De bezorgdienst bezorgt alleen in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Bezorgt Flink in Maassluis?

Nee, Flink bezorgt de boodschappen nog niet in Maassluis. Deze flitsbezorger is op dit moment alleen actief in de volgende steden: Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Deventer, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Tilburg, Zoetermeer, Hengelo en Utrecht.

Deze regio valt in het postcodegebied: 3140, 3141, 3142, 3143, 3144, 3145, 3146, 3147. Interessant als je woont in wijken zoals: Taanschuurpolder, Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder, Burgemeesterswijk, Steendijkpolder, Aalkeetpolder, Wilgenrijk.