flink aanbieding 2022
Boodschappen thuisbezorgen » Nijmegen

Snel boodschappen bezorgen Nijmegen

Net thuis na een drukke dag en kom je tot de ontdekking dat je de spinazie niet hebt meegenomen? Krijg je onverwacht visite, maar heb je geen drankjes of snacks in huis? De snelle boodschappenservice Nijmegen is dan de oplossing. De rappe flitsbezorgers bezorgen boodschappen als groente, fruit, snacks en dranken razendsnel bij jou thuis. Via de website snellesupers.nl vind je alle benodigde info over deze snelle boodschappenservices. Tevens vergelijken wij de werkzame flitsbezorgers in Nijmegen.

Waarom is een flitsbezorger zo handig?

 • Supersnel jouw boodschappen in huis
 • Ruime openingstijden (7 dagen per week)
 • Groot assortiment met food en non-food producten
 • Een laag minimum bestelbedrag
 • Volg jouw bestelling live met de App

snelle-boodschappen-nijmegen

Flitsbezorgers: boodschappen bezorgservice in Nijmegen vergelijken

Ook in deze regio zijn er steeds meer flitsbezorgers actief. De snelste boodschappenservices zijn Zapp, Flink, Getir en Gorillas. Organisaties als Thuisbezorgd.nl, Picnic, Uber Eats en Deliveroo bieden in zekere zin een vergelijkbare dienst. Ze vormen een steeds beter alternatief voor supermarkten zoals COOP, Jumbo, Aldi, PLUS, Lidl. Jij wilt erachter komen welke snelle supermarkt bezorgservices in Nijmegen actief zijn. In het overzicht hieronder bekijk je de beschikbare bezorgdiensten. Je ziet in 1 oogopslag welke flitskoeriers al beschikbaar zijn en wat de bezorgkosten en het minimum bestelbedrag zijn. De ontwikkelingen gaan snel. Wij doen ons best om het overzicht actueel te houden. Wil je iets aanpassen? Stuur ons dan een bericht. Op onze website vergelijk je ook snelle supers in Kerkrade & Heerlen.

FlitsbezorgerBezorging in Nijmegen?BezorgtijdBezorgkostenMin. bestelbedrag
GorillasJav.a. 15 minuten€1,99€0
FlinkJav.a. 15 minuten€2,90€10,00
GetirJav.a. 15 minuten€1,80€10,00
ZappNeev.a. 20 minuten€1,80€0
Tabel met flitsbezorgers die bezorgen in Nijmegen in juni 2024

Boodschappen binnen 10 minuten bezorgd: meer info per bezorgservice

Is de lokale supermarkt niet geopend? De komkommer vergeten? Of krijg je vrienden op bezoek? Boodschappen binnen 10 minuten laten bezorgen in Nijmegen is uniek! Meer en meer consumenten kiezen voor deze nieuwe manier van boodschappen doen. Er zijn allerlei verschillende aanbieders. Hieronder lees je praktische info over de verschillende 10-minuten-bezorgers. Lees eventueel ook verder over: Businessmodel flitsbezorging.

logo gorillas bezorgservice

Gorillas: binnen 10 minuten bezorgd

Gorillas behoort tot de grootste bezorgers in Nederland. Met de App (iOS en Android) heb je de keuze uit duizenden producten voor schappelijke prijzen. Snelle fietskoeriers staan binnen 10 minuten op de stoep.

 • Openingstijden: 08:00 tot 23:00
 • Ruim assortiment
 • Live de status van jouw bestelling bekijken
 • Gorillas Nijmegen levert aan huis!

logo flink bezorgservice

Flink: Ook lokale verse boodschappen

Flink is een vliegensvlugge supermarkt met een uitstekend aanbod. Je hebt de keuze uit veel lokaal geteelde groente- en fruitproducten. Je kunt veilig afreken via iDeal of creditcard.

 • Openingstijden: 08:00 tot 00:00
 • Betaal met Apple Pay, Paypal of Ideal
 • Veel lokale en biologische producten
 • Flink Nijmegen is nu beschikbaar!

logo getir bezorgservice

Getir: Supersnel en aantrekkelijk geprijsd

Getir is begonnen in Turkije, nu ook beschikbaar in Nederland. Via de gebruiksvriendelijke App profiteer je dagelijks van diverse de actieproducten en dagdeals. In het aanbod vind je ook veel huishoudelijke producten zoals wasmiddel & kaarsen.

 • Openingstijden: 08:00 tot 00:00
 • Dé supermarkt met veel scherpe aanbiedingen
 • De keuze is reuze
 • Getir bezorgt in Nijmegen-Centrum

logo zapp bezorgservice

Zapp: de meest ruime bezorgtijden

Zapp bezorgt dag en nacht in een periode van slechts 15-20 minuten. Je bestelt hier alle benodigdheden als zuivel, drankjes, ijsGeleverd door de dichtstbijzijnde Hub.

 • Openingstijden: 24 uur per dag
 • Koeriers werken in vaste dienst
 • Heel gebruiksvriendelijke App
 • Zapp is nog niet werkzaam in Nijmegen

Jouw favo-boodschappen binnen 10 minuten in huis?

Vergelijk snelle boodschappen bezorgdiensten in Nijmegen en plaats jouw eerste bestelling met korting!

Hoe kan ik gebruik maken van de snelle boodschappenservice?

Binnen 10 minuten boodschappen laten bezorgen in Nijmegen? In het stappenplan hieronder lees je precies hoe dat werkt.

Benodigde tijd: 10 minuten

Jouw boodschappen snel bezorgd in Nijmegen

 1. Flitsbezorger kiezen

  Bekijk eerst de tabel met daarin de verschillende snelle supermarkten. Selecteer een van de supers en klik door om de App te downloaden.

 2. Afleverlocatie kiezen

  Geef een bezorgadres op. Denk aan een woning, werkadres of op een andere openbare plek. Het systeem zegt vanzelf of die locatie binnen het bezorggebied in Nijmegen ligt.

 3. Winkelmandje vullen

  Selecteer alle benodigde boodschappen. Er is een aanbod van om en nabij de 1000 artikelen van betrouwbare A-merken zoals Mentos en Heineken. Kijk vooraf goed of er een drempelbedrag is.

 4. Bestelling afronden en afrekenen

  Je betaalt veilig en snel met Apple Pay, Creditcard, Paypal of iDeal. De betaling regel je vooraf. Via de App kan je eventueel een fooi geven.

 5. De koerier live volgen

  Je kunt in de App precies zien waar jouw bezorger is. Zo check je altijd hoe laat jouw boodschappen worden geleverd.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is een flitsbezorger?

Een flitsbezorger is een on-demand supermarkt die vliegensvlug boodschapen thuisbezorgt. Met een handige App (Android en iOS) heb je toegang tot meer dan 1.000 artikelen zoals dranken, vlees en vis, maaltijden, brood. Bij de meeste leveranciers al binnen 10 minuten thuisbezorgd.

Hoe werkt deze snelle bezorgservice?

Vanuit hubs (speciale magazijnen) worden de orders razendsnel klaargezet. Een biker levert met zijn elektrische fiets of scooter de boodschappen in enkele minuten aan huis.

Wat kost het?

De prijzen van de boodschappen zijn ongeveer gelijk aan de plaatselijke supermarkt. De basis bezorgkosten komen neer op zo’n €1,80 (fietskoerier). Het minimum bestelbedrag ligt tussen de €0,00 – €15,00. Bedenk wel: het aanbod omslaat met name A-merken en minder huismerken.

Welke snelle supermarkten zijn er in Nijmegen?

In Nijmegen is de volgende snelle bezorgservices actief: Gorillas. In aanvulling hierop kan je ook kiezen voor Jumbo, Albert Heijn, Plus en Picnic.

Bezorgt Gorillas in Nijmegen?

Ja, Gorillas bezorgt ook in Nijmegen. Het minimum bestelbedrag is €0 en de bezorgkosten zijn €1,99.

Bezorgt Flink in Nijmegen?

Ja, Flink bezorgt nu ook in Nijmegen. Het minimum bestelbedrag is €10,00. Voor de bezorging betaal je €2,90.

Onder andere voor postcodegebied: 6500, 6501, 6503, 6504, 6511, 6512, 6515, 6521, 6522, 6523, 6524, 6525, 6531, 6532, 6533, 6534, 6535, 6536, 6537, 6538, 6541, 6542, 6543, 6544, 6545, 6546, 6564, 6574. Interessant als je woont in wijken zoals: Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Oud-West, Nijmegen-Nieuw-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Dukenburg, Lindenholt, Nijmegen-Noord.