flink aanbieding 2022
Boodschappen thuisbezorgen » Picnic
logo-picnic-bezorgservice

Picnic Bezorgservice

Ben jij al bekend met de nieuwe supermarkt Picnic? Deze supermarkt bezorgt boodschappen aan huis met elektrische auto’s in heel veel steden in Nederland. Vandaag besteld is morgen al in huis. Vanaf €35 betaal je zelfs helemaal geen bezorgkosten. De app van Picnic is simpel en werkt snel. Je betaalt hier dezelfde prijs voor je boodschappen als in andere normale supermarkten. Een heel goed alternatief dus voor de flitsbezorgers. Op deze pagina kun je alles lezen over de bezorgservice van Picnic.

Boodschappen bezorgen door Picnic

Na een lange testperiode is Picnic inmiddels als een tijd live met hun App only supermarkt. Iedereen die woont in een van de bezorggebieden (op dit moment al diverse grote steden) kunnen gebruik maken van hun service. Door de applicatie voor IOS of Android te download krijg je toegang tot het volledige assortiment. De Picnic boodschappenservice is uniek door de laagste prijsgarantie en lage minimale orderwaarde (van €35). Over het algemeen geldt: vandaag besteld is morgen in huis.

Hoe snel wordt er bezorgd?

Over het algemeen geldt: vandaag besteld is morgen in huis. Je kunt daarbij helaas niet kiezen uit heel veel verschillende bezorgmomenten. De supermarkt biedt per account / adres 1 bezorgoptie per dag aan. Dit is een tijdsblok van 1 uur (bijvoorbeeld tussen 19:00 en 20:00). Het aanbod levermoment in de ochtend, middag en avond wisselen per dag. Het unieke van deze bezorgservice zijn de tarieven: voor het afleveren van de boodschappen betaal je namelijk geen kosten. Hieronder vind je samengevat een aantal voordelen van Picnic.

  • Verschillende bezorgdagen en tijden per week
  • Vandaag besteld = morgen al in huis
  • Geen bezorgkosten, gratis levering aan huis
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Groot assortiment aan producten
  • Bezorging met elektrische voertuigen
  • Live bezorger volgen in de Picnic App

Welke producten kan ik bij Picnic bestellen?

Het assortiment is enorm groot. Alle boodschappen zijn netjes onderverdeeld in verschillende categorieën zoals; Fruit, Groente, Vlees, Vis, Maaltijden, Gebak, Brood, Zuivel, Eieren, Kaas, Ontbijtproducten, Drinken, Snacks, Koffie, Bier, Wijn, Huishoudelijke artikelen, Babyvoedingen en artikelen voor huisdieren.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De hubs van de Picnic supermarkten zijn verspreid over het land en liggen altijd in, of net buiten, het centrum van een grote stad. Van daaruit rijden de elektrische bezorgauto’s hun routes. Als er een bestelling binnenkomt via de App gaat een van de medewerkers op pad om alle artikelen te verzamelen in rode kratten. Deze speciale kratten passen precies in de bezorgauto’s en worden gekoeld opgeslagen (indien er versproducten inzitten). Er passen tientallen kratten in deze wagens. Een bezorger rijdt zijn route en via de app kun jij precies volgen op welk tijdstip hij/zij bij jou voor de deur staat.