flink aanbieding 2022
Boodschappen thuisbezorgen » Bezorggebieden

Bezorggebieden flitsbezorgers

Helaas kun je nog niet overal in Nederland bestellen bij een van de grote flitsbezorgers. Zowel Flink, Gorillas, Getir en Zapp bezorgen in Amsterdam, echter heb je daar de grootste overeenkomst wel gehad. Wij hebben hieronder een actueel overzicht met de bezorgregio’s geplaatst zodat je per supermarkt kunt bekijken waar er wordt thuisbezorgd. Op de website van de desbetreffende bezorgservice kun je verder een specifieke kaart vinden met een afgebakend gebied. Zo wordt er soms alleen in het centrum van een stad geleverd en niet in de buitenwijken en/of buitengebieden.

Actueel overzicht werkgebied februari 2024

BezorgregioFlinkGorillasGetirZapp
AmsterdamJaJaJaJa
RotterdamJaJaJaJa
UtrechtJaJaJaNee
Den HaagJaJaJaNee
BredaJaJaJaNee
HaarlemJaJaJaNee
EnschedeJaJaNeeNee
ApeldoornJaNeeNeeNee
DelftJaNeeJaNee
EindhovenJaJaJaNee
GroningenJaJaJaNee
HilversumJaJaJaNee
TilburgJaJaJaNee
DeventerJaNeeNeeNee
AlmereJaJaNeeNee
ArnhemJaJaJaNee
LeidenJaJaJaNee
Den BoschT.B.ANeeT.B.ANee
AlkmaarT.B.ANeeNeeNee
NijmegenJaNeeJaNee
AmersfoortJaNeeNeeNee
AmstelveenT.B.ANeeJaJa
HengeloJaNeeNeeNee
LeeuwardenJaJaNeeNee
MaastrichtJaNeeNeeNee
RijswijkJaNeeNeeNee
VenloT.B.ANeeNeeNee
ZaandamT.B.ANeeNeeNee
ZwolleT.B.ANeeT.B.ANee
ZoetermeerJaNeeNeeNee
RoosendaalJaNeeNeeNee
ZeistJaNeeNeeNee
EdeJaNeeNeeNee
VeenendaalJaNeeNeeNee
AlmeloJaNeeNeeNee
Capelle aan den IjsselJaNeeNeeNee
DordrechtJaNeeNeeNee
GoudaJaNeeNeeNee
LelystadJaNeeNeeNee
SpijkenisseJaNeeNeeNee
Overzicht bezorggebieden flitsbezorgers februari 2024

Waar kan ik mijn boodschappen laten bezorgen?

Zoals je in de tabel hierboven kunt bekijken wordt er al in veel grote plaatsen bezorgd. Veel mensen vragen zich af waar ze hun bestelling kunnen laten afleveren. Daarom hebben we hieronder een lijst geplaatst met mogelijk afleveradressen. Belangrijk: check altijd vooraf in de app of er op de desbetreffende lokatie ook geleverd kan en mag worden. De app geeft vanzelf aan wat de opties zijn en hoe lang de levering ongeveer gaat duren (ETA van 10 minuten of korten/langer).

  • Thuisbezorging: Natuurlijk is dat de meest logische keuze. Wanneer jij boodschappen nodig hebt voor bijvoorbeeld het avondeten of een borrel dan wil je die zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgen.
  • Levering op kantoor / het werk: Een heel goed alternatief is het laten leveren van supermarktproducten op het werk. Bijvoorbeeld voor de lunch, een overwerkmaaltijd of om mee te nemen naar huis.
  • Bezorging bij openbare plekken: Als laatste komt het ook veel voor dat mensen “on the go” hun boodschappen bestellen. Bijvoorbeeld als je lekker in het park zit met vrienden, na een wedstrijd bij de sportkantine of tijdens een wandeling. Je kunt binnen het bezorggebied echt overal laten leveren. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Op welke plekken wordt binnenkort bezorgd (T.B.A)?

Het is heel lastig om te voorspellen wat de volgende steden zijn waar flitsbezorgers actief gaan worden. Hiervoor wordt gekeken naar de totale bevolking binnen de stadskernen. Het is logische dat de volgende steden binnenkort worden onderzocht: Almere, Zaanstad, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zwolle, Zoetermeer, Maastricht, Ede, Dordrecht, Emmen, Venlo, Deventer, Alkmaar, Leeuwarden, Hengelo, Lelystad, Amstelveen, Purmerend en Roosendaal.

Waarom wordt niet overal in de stad geleverd?

Dat heeft te maken met de locaties van de Hubs. Binnen de steden zijn enkele panden vanwaaruit de leveringen worden gedaan. Wanneer jou locatie te ver van een van deze Hubs ligt kan de bezorgtijd niet worden gewaarborgd. Het kan ook voorkomen dat het logistiek niet haalbaar is, bijvoorbeeld omdat er te weinig wegen richting een bepaalde wijk zijn die snelle bezorging mogelijk maken. Het afgebakende levergebied houdt dus rekening met de propositie “binnen 10 minuten boodschappen thuisbezorgd”.

Op welke dagen en tijdstippen wordt er geleverd?

Over het algemeen zijn de meeste bezorgers actief vanaf 8 uur in de ochtend tot zo’n 12 uur in de avond (08:00 – 23:59). Er wordt op elke dag van de week geleverd, dus ook in het week. Echter kun je bij o.a. Zapp 24/7 terecht voor de service. Je kunt daar dus heel vroeg in de ochtend of tijdens de nachtelijke uurtjes nog boodschappen bestellen in de stad. Handig voor een borrel, feestje of tijdens een nachtdienst of vakantie.